Polycom
TwitterYouTubefacebookLinkedInRSS
Contact Us | Live Chat | Schedule a Visit
Skriv dig op i dag til videoløsningsbrochuren fra Polycom
Udfyld formularen for at få adgang til dine produktbrochurer, hvidbøger og kundesucceshistorier, og bliv ringet op af en af vores produktspecialister.
Omfattende Telepresence-løsning
Polycoms omfattende Telepresence-løsninger, lige fra vores RealPresence™ Immersive Studio til vores Open Telepresence Experience™ giver High Definition 300 en naturlig "ansigt til ansigt"-oplevelse, hvor alle mødedeltagere vises i naturtro størrelse.


Immersive Studio
Room Telepresence
Alle videokonferenceløsninger i den rumbaserede RealPresence Group-serie indeholder Polycom UltimateHD™-teknologi, som er målrettet virksomheder, der ønsker video- og lydkommunikation af høj kvalitet. Det har aldrig været nemmere eller billigere at oprette eller udvide et High Definition-videonetværk.


RealPresence
Personlig Telepresence
Alle Polycoms personlige telepresence-løsninger fra VVX® 1500-medietelefonen beregnet til virksomheder til HDX® 4000-serien kan uden problemer udvide klar HD-video til også at omfatte hjemmekontorer, mobile brugere, afdelingskontorer og meget mere.


Secure Shredding
Videokonferenceinfrastruktur
Polycoms videokonferenceinfrastruktur er en fleksibel, åben løsning, der understøtter en hvilken som helst type slutpunkt inklusive mobile brugere, videosystems, tidligere ISDN-slutpunkter, Microsoft® Office Communicator og Microsoft® Lync-klienter - og meget mere.


Off-site Data Protection
Løsninger til videooptagelse og streaming
Polycoms løsninger til videostreaming understøtter UC-arbejdsgange, -værktøjer og -applikationer. Polycoms end-to-end-løsninger til videostreaming giver kunderne mulighed for at udvide deres kommunikationsstrategi til at omfatte integrerede komponenter til videooptagelse, indholdsstyring og distribution samt digital skiltning.


Løsninger til videooptagelse og streaming

awardawardaward
Få din informationspakke om videoløsninger i dag
Fornavn*
Efternavn*
Virksomhed*
Land*
E-mail-adresse*

Telefon*
Vil du abonnere på jævnlige opdateringer fra Polycom?
Ja
Nej

"Our use of Polycom has made us a more connected and competitive company."

Dan Winsor, IT Director, Arctic Slope Regional Corporation